martes, 5 de mayo de 2015

Sirope


En aquesta entrada no vaig a parlar ni de videoblogs, ni d'escaletes per a ràdio, ni d'exposicions que hem fet... En aquesta entrada ús parlaré d'una novetat en el panorama musical d'Espanya en aquest moment, encara que d'Espanya no sé si estaria ben dit, ja que l'artista del qual vaig a parlar és conegut internacionalment.

Ús parle amics del llançament de l'últim disc del cantant Alejandro Sanz, aquest és el disc número 12è des que en 1988-90 va llançar el seu primer disc Los chulos son pa' cuidarlos. Entre aquestos discs està Más, el disc més venut de la història musical d'Espanya.

El primer single, «Un zombie a la intemperie» es publicà el 2 de març, la cançó debutó 1 de ITunes en Espanya i en 1 de ITunes en 14 paísos de Latinoamérica.

Ací fique la llista de cançons de "Sirope":

Un zombie a la intemperie

El silencio de tus cuervos

la necesitas

Un zombie a la intemperie (remix)

La vida que respira

Suena la pelota ft Juan Luis Guerra

No madura el coco

Capitán Tapón

Todo huele a ti

El club de la verdad

A que no me dejas

La guarida del calor

Pero

A no me importa

D'aquest disc ella mateix afirma:

El nombre del disco se refiere a algo que te endulza y te cura, pero también es el grito de guerra de James Brown".

Referent a l'estil del disc Alejandro diu :"Quería salir de mi forma de confort y por eso me quería meter en este punto funky.

Alejandro Sanz farà ara un gira per tota Espanya durant l'estiu, ací a València vindrà el 4 de setembre, estic desitjant anar!!!!

L'artista ara mateix està participant de Coach del programa de tv musical La Voz.

En Sirope es mostra un Alejandro Sanz més madur, acorde al seu temps, que dedica la cançó Capitán tapón al seu fill Dylan.

No hay comentarios:

Publicar un comentario