miércoles, 12 de noviembre de 2014

Debatim?

Hola a tots!!!

Així estic de nou per a fer una nova entrada on vaig a explicar el que vàrem estar fent el divendres a classe, un debat!

El tema del debat és un tema molt interessant i també molt polèmic. Quan un grup de gent fa un debat ha de  tindre algunes coses clares, com per exemple no cridar, respectar els torns de paraula, no dir fal·làcies, respectar opinions i persones, tindre arguments...

El divendres a classe debatíem sobre l'obra de Pigmalión que havíem llegit, Toni ens va donar un full amb algunes preguntes que ens servirien de guia per al nostre debat, devíem fer dues intervencions com a mínim i dir el que pensàvem en cada cas.

La veritat que va anar prou bé, la gravació la va pujar Toni al blog d'habilitats comunicatives, tots vàrem participar, alguns varen llegir les seues preguntes i de ací vàrem anar unint diferents temes. El debat va eixir molt bé, resolguérem alguns dubtes i reflexionarem sobre alguns comportaments dels personatges de l'obra.

El debat és una activitat que m'agrada molt, desde xicoteta el meu pare sempre m'ha dit que jo he de ser advocada perquè sempre que m'enfade amb ell o que tenim alguna discussió diu que m'invente mil lleis i mil arguments per a tindre la raó, que sempre que pense que la tinc defenc la meua posició fins al final.

Sempre em diu que sóc una cabuda però que això a vegades en la vida està bé, que no pararé fins aconseguir el que em propose, encara que se li emporten els dimonis en les nostres discussions.

Per aquesta raó m'agrada molt, però pense que per a defendre la teua opinió i hi ha que tindre uns bons arguments i estar informada del tema que es parla, sinó seria parlar per parlar.

Ens queda elegir el tema de debat que anem a gravar pròximament, espere que no siga molt polèmic, o si, que a mi m'agrada l'interessant!!

lunes, 3 de noviembre de 2014

Projecte Madrid, exposició



Hola a tots!!!!!

Fa algunes setmanes  presentava en una altra entrada que la meua proposta per a fer una eixida d'un cap de setmana era la "Nueva York" espanyola, és dir, Madrid.

Vàrem votar a classe entre totes les propostes i la meua junt amb Granada i Toledo va eixir com a candidata per a fer un treball més profund on s'analitzaria aquest viatge.

Jo no podia fer tot el treball assoles així és que ens vam dividir en grups de tres i cada grup feia una ciutat. En el meu grup estàvem, Laura Campos, Elena Juanes i jo.

Cadascuna teníem un apartat diferent dins del projecte, Laura es va ocupar de buscar el desplaçament, l'allotjament i els menjars, Elena s'encarregà de buscar llocs per a anar per la nit en el nostre temps lliure i jo em vaig encarregar de buscar activitats culturals, com rutes i museus.

La veritat és que vàrem treballar a gust, cadascuna tenia clara la seua part del projecte, ens vàrem ficar d'acord en decisions fàcils com el tipus de presentació que faríem, el tipus de lletra, el fons, l'estructura... la veritat que no hi va haver cap problema.

Per últim el divendres de la setmana passada una volta acabada la presentació de power point vàrem fer la presentació oficial a classe, tots varen estar molt atents, cosa que s'agraïx, ja que és molt irritant parlar sense que ningú t'escolte.

La presentació va anar molt bé, crec que a tot el món li va quedar clar el nostre missatge i la nostra idea de viatge a Madrid.

Per la valoració que ens va donar Toni, en aquest cas parle personalment, va ser molt bona obtenint 30 punts dels 32.

Estic molt contenta amb aquesta activitat, i encara que m'agrada molt Madrid com a ciutat he de dir que les altres dues propostes també em pareixen molt bones, ja que hi ha moltes activitats i llocs a visitar tant en Granada com en Toledo.

Salutacions!!!