lunes, 13 de octubre de 2014

Videoblog " Amics Pesats"


Hola!!!

Ací us deixe el meu primer videoblog de l'optativa d'habilitats comunicatives, en aquest represente una situació comú d'estar veient una pel·lícula i rebre la visita d'un amic, però no un amic qualsevol, sinó un amic molt pesat.

 Podem observar quatre de les moltes situacions que poden passar.
Espere que us agrade molt, i sobretot que no us doneu per al·ludits.


Per últim m'agradaria agrair la col·laboració de la meua companya i amiga Vicky Garcia Lledó que en aquest videoblog te el paper d'amiga pesada.

lunes, 6 de octubre de 2014

Madrid, la ciutat dels meus somnis


 Hola!! Benvinguts a aquesta entrada que va a ser curta pero amb una opinió clara.
 
Sempre m'ha agradat Madrid, de fet si ara mateix em donessin l'oportunitat d'anar  ha estudiar allí acceptaria amb els ulls tancats. Per això la meua proposta de viatge és aquesta ciutat.

Estaríem parlant d'un viatge curt, un cap de setmana llarg, on poguéssim gaudir i conèixer la ciutat molt ràpid. Penseu que la capital és una ciutat animada on no anem a avorrir-nos.

Alguns dels llocs més importants són aquests: La Puerta del Sol on es troba el quilòmetre zero, La Plaça d'Orient, El Palau Real, La Catedral de La Almudena, recorreguts per la Plaça Major on podem prenem-nos un café, la Gran Via...

A la nit podríem gaudir de molts locals de música i ambient, una bona festa per a oblidar-nos de la rutina diària i de les obligacions!

La meua proposta és la  "Nueva York" espanyola... Madrid